Home » Haaland nakon čekanja od 24 sata objavio Messijevu sliku i poruku na španskom jeziku

Haaland nakon čekanja od 24 sata objavio Messijevu sliku i poruku na španskom jeziku

by admin

Norveški napadač Erling Haaland (23) gospodski je podnio poraz u utrci za Zlatnom loptom, a oduševio je i svojom reakcijom na koju se dugo čekalo.

Naime, Haaland je tek 24 sata nakon ceremonije u Parizu objavio fotografiju Lionela Messija sa Zlatnom loptom na Instagramu i čestitao mu na španskom jeziku.

Mnogi ljubitelji nogometa, novinari i legende uvjereni su da je Haaland trebao dobiti ovu Zlatnu loptu, a Messi se prilikom primanja nagrade naklonio mladim konkurentima.

Haaland posvetio story Messiju (Foto: Instagram)

Haaland posvetio story Messiju (Foto: Instagram)

“Erling i Kylian (Mbappe) su dvije takmičarske zvijeri. Dobro poznajem Kyliana, a kod Erlinga morate vidjeti kako slavi golove. Očekujem da će se njih dvojica ubuduće tući za ovu nagradu. Zaslužili su”, rekao je Messi.

Messi se posebno obratio Norvežaninu za kojeg je rekao da je također veoma zaslužio Zlatnu loptu.

KOMENTARISAO VIDEOZAPIS

Ronaldo putem Instagrama reagovao na Messijevo osvajanje Zlatne lopte

“Erling je osvojio Premiership i Ligu prvaka te bio najbolji strijelac svega. Ova nagrada je večeras mogla biti i tvoja. Tako da sam siguran kako ćeš je osvajati sljedećih godina”, dodao je.

Podsjetimo, 36-godišnji Messi je osmi put osvojio Zlatnu loptu, nagradu koja više nije za najboljeg nogometaša godine na izmaku, nego prethodne sezone.

Related Articles

Ostavite komentar

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Dijeli putem
Copy link