Home » Studentskom domu Bjelave

Studentskom domu Bjelave

by admin

Tragom informacije da je u studentskoj menzi u Domu Bjelave u kupus salati pronađen insekt, reporter “Avaza” posjetio je jučer ovu ustanovu. Jednostavno rečeno, studenti su ogorčeni. Problema je mnogo, mogli bi se nabrajati unedogled. Stara kotlovnica, neuređeni toaleti, posuđe u kuhinji od prije rata, siromašna ponuda hrane, a cijena, prema mišljenju studenata, previsoka.

Belmin Filan, potpredsjednik Udruženja studenata Studentskog centra Sarajevo, i njegovi saborci Nedim Karamović, Aldin Mešan i Adnan Mujkić, mjesecima upozoravaju na katastrofalne uvjete u ovom domu. Nisu ljuti ni na direktora Amara Dovadžiju ni na uposlenike, nego, kako kažu, na Vladu Kantona Sarajevo.

Ko je kriv

– Zna se ko je zadužen za uvjete u JU Studentski centar Sarajevo. Imamo mnogo problema i nije isključena ni opcija protesta. Sve zavisi od njihovog odgovora na sadašnje stanje – kažu skoro uglas sagovornici .

Related Articles

Ostavite komentar

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Dijeli putem
Copy link