Home » HDZ napao Milanovića: Prijetio da će zabraniti prelete Rafalea, danas se naslikava

HDZ napao Milanovića: Prijetio da će zabraniti prelete Rafalea, danas se naslikava

by admin

PRVIH šest od dvanaest borbenih aviona Rafale koje je Hrvatska kupila od Francuske sletjelo na hrvatsko tlo. Pozdravili su ih članovi hrvatskog državnog vrha, uključujući predsjednika Zorana Milanovića, premijera Andreja Plenkovića i predsjednika sabora Gordana Jandrokovića.

Nakon što su avioni smješteni u hangare, predsjednik Milanović popeo se na jedan od Rafalea i nekoliko sekundi ga proučavao.

HDZ: Takav je Milanović. Predsjednik s karakterom

HDZ je danas na Facebooku prozvao Milanovića zbog fotografije na kojoj razgleda jedan od aviona.

“Kao da do jučer nije prijetio da će zabraniti prelete Rafale, kao da na izborima nije doživio teški poraz i kao da u kampanji nije kršio Ustav. Danas se ‘hladno’ naslikavao uz borbene avione čiju je nabavu neprestano osporavao, a nije u sebi našao dovoljne pristojnosti i snage da premijeru Andreju Plenkoviću čestita na izbornoj pobjedi. Takav je Milanović. Predsjednik s karakterom”, piše HDZ.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FHDZ1989%2Fposts%2Fpfbid0PH5oooisRHah7iVHT8TYE9CpeAX19Vtt3suQwjHnriCxP7RVwRRUZ4B11pc9Rbc8l&show_text=true&width=500&is_preview=true

Milanović: Dobro će nam služiti

Zoran Milanović danas je rekao da je ovim potezom Hrvatska “dobila moderno zrakoplovstvo, skoro najnovije generacije zapadne tehnologije” te je zahvalio zaslužnima koji su “napravili dobar posao”.

“Ovo je veliki i lijep dan. Hrvatsko je dobila moderno zrakoplovstvo, onima koji su na tome radili čestitam, napravili su dobar posao. To će nam biti dobro, dobro će nam služiti. Ovi avioni su jedni od najboljih na svijetu”, kazao je Milanović i pozvao na daljnje jačanje Hrvatske vojske. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Related Articles

Ostavite komentar

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Dijeli putem
Copy link