Home » ZULUM NE PRESTAJE: Hatku iz Velike Kladuše kvazi načelnik Fikret Abdić izbacuje iz stana

ZULUM NE PRESTAJE: Hatku iz Velike Kladuše kvazi načelnik Fikret Abdić izbacuje iz stana

by admin

Hatka Skederović iz Velike Kladuše odlučno stoji ispred zgrade Općine, izražavajući svoj protest zbog nepravde kojoj je izložena. Ova hrabra žena se suočava s situacijom u kojoj joj je od strane Općine dodijeljen rok od samo sedam dana da napusti stan u kojem trenutno živi.

Razlog ove nagle odluke nije jasan iz dostupnih informacija, ali Hatka tvrdi da je dobila taj stan od žene koja joj ga je ustupila na korišćenje. Njeno ogorčenje i odlučnost da se bori za svoje pravo na smještaj i dom jasno su vidljivi u njenom štrajku.

Hatka zahtjeva od načenika Fikreta Abdića da joj pruži drugi smeštaj ili da joj dozvoli da ostane u trenutnom stanu koji smatra svojim domom. Njena borba nije samo lična, već i simbol nepravde koja može zadesiti mnoge ljude u sličnim situacijama.

Nadamo se da će Hatka pronaći podršku u svojoj borbi i da će pravda na kraju prevladati, odnosno da neće završiti na ulici.

Related Articles

Ostavite komentar

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Dijeli putem
Copy link