Home »  OPASNE IZJAVE I PRETNJE: Saša Trivić vlasnik pekare ‘Manja’ u raspravi s korisnicima: “U Srebrenici smo SAMO trenirali za vas, SPREMITE SE

 OPASNE IZJAVE I PRETNJE: Saša Trivić vlasnik pekare ‘Manja’ u raspravi s korisnicima: “U Srebrenici smo SAMO trenirali za vas, SPREMITE SE

by admin

Vlasnik pekare “Manja” i predsjednik Unije poslodavaca RS-a, Saša Trivić, poznat po ranijim kontroverznim izjavama, ponovo je izazvao negodovanje javnosti zbog novih spornih komentara na društvenim mrežama.

Na svom profilu na društvenoj mreži X, Trivić je komentirao izbore u Srbiji, izražavajući nezadovoljstvo prema opoziciji. U jednom od komentara istakao je kako građani iz RS-a čine značajan dio izvoznog tržišta Srbije, te je uputio prijetnje opoziciji.

“Samo da javim ovima iz Srbije što nas mrze da smo mi za njih najveće izvozno tržište. Pripazite malo kada se svađate i kada pljujete svoje najbolje kupce. Poslije ovolike pljuvačine po nama Srbima iz BiH opozicija je zaslužila da svi uzmemo državljanstva i da svi organizovano glasamo protiv njih. Treba ih ‘satrati’ da nikada nemaju nikakvu šansu”, napisao je Trivić.

Ovaj kontroverzni komentar izazvao je žustru reakciju javnosti, a jedan korisnik društvene mreže je odgovorio Triviću s oštrim tonom.

“Da li to hoćete i u Srbiji da napravite novu Srebrenicu, e pa neće moći”, napisao je korisnik.

Komentar Trivića izazvao je upravo i najviše reakcija.

“U Srebrenici smo trenirali za vas, spremite se”, poručio je.

Podsjetimo, Trivić je već bio predmet kritika zbog podrške ratnim zločincima Ratku Mladiću i Radovanu Karadžiću, a nova sporna izjava samo pojačava negativnu percepciju javnosti o njemu.

Related Articles

Ostavite komentar

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Dijeli putem
Copy link