Home » Proglašen Dan žalosti u Ljubinju:

Proglašen Dan žalosti u Ljubinju:

by admin

Dva mladića stradala u saobraćajnoj nesreći, bili komšije i prijatelji
Nesretni mladić bio je vozač automobila koji se sudario s teretnim vozilom
U trebinjskoj bolnici je preminuo i drugi mladić iz Ljubinja, koji je zadobio teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi u Strujićima, potvrđeno je iz Bolnice Trebinje.

Nesretni mladić bio je vozač automobila koji se sudario s teretnim vozilom. Na licu mjesta preminuo je suvozač, također iz Ljubinja.

Povodom smrti dvojice mladih ljudi Božidara Lečića (24) i Ivana Dangubića (22), u Ljubinju su 29. i 30. decembar proglašeni Danom žalosti. Zastave na svim institucijama u Ljubinju bit će spuštene na pola koplja. Sve kulturne manifestacije koje su planirane u te dane se otkazuju i neće se emitirati muzika u ugostiteljskim objektima.

Dangubić i Lečić bili su prijatelji i komšije. Potječu i iz istoga sela.

Podsjetimo, saobraćajna nesreća se dogodila u srijedu uvečer oko 21:30 sati, a učestvovao je jedan putnički automobil marke Fiat Punto, kojim je upravljao Lečić, a u kome se nalazio i Dangubić, kao suvozač, i teretno vozilo marke Mercedes, kojim je upravljalo lice inicijala V. Š. iz Trebinja.

Related Articles

Ostavite komentar

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Dijeli putem
Copy link