Home » Detalji smrti trudnice Vanese: Ubica prije ubistva njenom mužu poslao eksplicitan snimak

Detalji smrti trudnice Vanese: Ubica prije ubistva njenom mužu poslao eksplicitan snimak

by admin

Bujar Fandaj je mladu Italijanku ubo osam puta nožem dugačkim 20 centimetara

Italijanski mediji objavili su nove detalje smrti 27-godišnje Italijanke Vanese Balan koju je ubio Bujar Fandaj (41), Albanac sa Kosova, javlja “Gazeta Express”.

Kako se navodi, prije nego što je ubio trudnu 27-godišnjakinju, Bujar Fandaj je poslao poruku njenom mužu, Nikoli Skapinelu, prenose italijanski mediji.

U prilogu poruke, 41-godišnji muškarac poslao je erotski snimak sebe s Vanesom, snimljen u periodu kada su bili zajedno.

Rezultati obdukcije

Zdravstvene vlasti u Italiji obavile su obdukciju nad Vanesom.

Rezultati obdukcije govore da ju je prije nego što je ubijena Vanesa Balan, brutalno pretučena od strane 41-godišnjeg muškarca.

Između ostalog, italijanske vlasti navode da je 27-godišnjakinja zadobila dva udarca u grudi, a potom ju je Bujar Fandaj pogodio nožem u srce.

Bujar Fandaj je mladu Italijanku ubo osam puta nožem dugačkim 20 centimetara.

Njena trudnoća je također potvrđena, dostigla je otprilike dvanaestu sedmicu. Narednih dana bit će urađen DNK test kako bi se otkrilo ko je bio otac.

Nije prihvatio raskid

Vanesa Balan je ubijena na svom kućnom pragu. Poslije godinu dana veze sa Fandajem, 27-godišnjakinja je odlučila da je prekine tokom ljeta, ali ubica nije prihvatio raskid.

Počeo je da je uhodi, pojavljivao se nekoliko puta na mjestima gdje je radila ili u njenoj kući, prijeteći da će je ubiti ako se ne sretnu.

Četrdesetjednogodišnjak sa Kosova želio je da se trudna mlada žena odvoji od svog partnera i ode da živi sa njim u San Vito di Altivole, nekoliko kilometara od Spineda di Rize Pio X, gdje se dogodila tragedija.

Related Articles

Ostavite komentar

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Dijeli putem
Copy link