Home » Mostar: U sudaru tri automobila povrijeđene dvije osobe

Mostar: U sudaru tri automobila povrijeđene dvije osobe

by admin

U Mostaru su povrijeđene dvije osobe u saobraćajnoj nesreći koja se večeras dogodila na magistralnoj cesti M-17 u naselju Šehovina, potvrđeno je za Klix.ba iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako nam je kazano iz MUP-a HNK, policiji je prijavljeno u 17:15 sati da je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala tri vozila.

Ističu da su odmah na mjesto događaja izašle nadležne službe, te da je saobraćaj na toj dionici magistrale bio privremeno blokiran.

Nakon policijskog uviđaja je utvrđeno da su dvije osobe zadobile lakše tjelesne povrede, a kako nam je kazano radi se o vozaču automobila Opel U. L. (64) i vozaču Škode D. M. (46), te je osim njih u nesreći učestvovao i M. B. (58) s vozilom BMW.

Više detalja bit će poznato nakon što se provedu sve zakonom previđene radnje u cilju rasvjetljavanja slučaja i utvrde okolnosti koje su prethodile saobraćajnoj nesreći.

Policijski službenici su uradili uviđaj, a zbog nesreće je saobraćaj na ovoj dionici magistrale u jednom trenutku bio potpuno obustavljen, što je izazvalo gužve u saobraćaju i formiranja velike kolone vozila.

Related Articles

Ostavite komentar

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Dijeli putem
Copy link