Home » Najmlađa kćerka Brucea Willisa i Demi Moore otkrila nove detalje o očevoj bolesti

Najmlađa kćerka Brucea Willisa i Demi Moore otkrila nove detalje o očevoj bolesti

by admin

Tallulah Willis, najmlađa kćerka Brucea Willisa i Demi Moore, progovorila je o očevoj bolesti gostujući u showu „The Drew Barrymore Show“ i otkrila nove detalje njegovog stanja.

– Nema puno promjena, a to je, po onome što sam pročitala o bolesti, najbolje što možemo tražiti. Vidim ljubav kada sam s njim, to je moj otac i voli me, i to mi puno znači, otkrila je emotivna glumica.

Podsjetimo, kada se saznalo da je Bruce Willis bolestan i da prognoze nisu dobre, prvo mu je dijagnosticirana afazija, da bi potom u februaru ove godine, nakon niza novih pretraga, bila potvrđena i frontotemporalna demencija.

Njegova brojna porodica, sadašnja supruga Emma Heming Willis, ali i bivša Demi Moore, kao i petero njegovih kćerki moglo je odahnuti u smislu da napokon imaju jasnu dijagnozu.

No, ista im nije donijela puno veselja, jer su u kratkom roku postale svjesne da će se njegovo stanje rapidno pogoršavati iz dana u dan te da ih uskoro neće poznavati.

To se već počelo događati, a njegove najvažnije žene odlučile su dobro iskoristiti posljednje trenutke u kojima ih se još sjeća.

Related Articles

Ostavite komentar

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Dijeli putem
Copy link