Home » Nova snimka Vladimira Putina izazvala histeriju: Pogledajte njegov obraz

Nova snimka Vladimira Putina izazvala histeriju: Pogledajte njegov obraz

by admin

Na društvenim mrežama ponovno se širi bizarna teorija o ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu.

Pojedini korisnici su uvjereni da je zadnje pojavljivanje ruskog čelnika Vladimira Putina u javnosti zapravo lažirano i da ga je obavio njegov dvojnik.

Snimljen je njegov susret s Zhangom Youxijom, zamjenikom predsjednika Središnjeg vojnog povjerenstva Narodne Republike Kine u Novom Ogarjovu, izvan Moskve. Na snimkama se vidi kako Putin pozdravlja predstavnike medija, ali neki su uočili da njegovi obrazi čudno izgledaju. Tema o obrazima je eksplodirala na društvenim mrežama, a mnogi su se zapitali je li to doista ruski predsjednik, prenosi britanski Express

Dvojnik s implantantima u obrazima, napisao je jedan korisnik na X-u komentirajući zadnje pojavljivanje u javnosti.

Drugi je ustvrdio da se Putin podvrgnuo estetskom zahvatu te da mu je ‘injekcija podigla i ispunila obraze‘, a zatim je dodao kako je očito riječ o glumcu.

– Ovo je ‘Putin ovalnog lica‘, koji je dvojnik pravog Putina koji se pojavio tijekom pandemije covida, navodi treći korisnik.

Ima i korisnika koji nisu uvjereni da je riječ o dvojniku, navodeći kako Putin zapravo ima ‘mjesečevo lice‘.

Uobičajena nuspojava dugotrajne upotrebe steroida (ne anaboličkih). Prilično prepoznatljiva, komentirao je jedan korisnik.

– Po izgledu male modrice iznad obraza rekao bih da je ovo svježi filer, napisao je drugi korisnik

– Pitam se kako on doista izgleda bez estetskih poboljšanja, redali su se komentari.

Otkako je pokrenuta ruska invazija na Ukrajinu kruže sulude teorije o Putinu, a uglavnom je riječ o dezinformacijama. Među njima je i nedavna teorija da je Putin zapravo mrtav i da je u Kremlju u tijeku državni udar. Svakih par mjeseci piše se o tome kako je ruski čelnik teško bolestan i da mu je preostalo par mjeseci života.

Related Articles

Ostavite komentar

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Dijeli putem
Copy link