Home » Srbin na Fejsu veličao četnike. Krenuo u posjet baki u Knin, uhićen je i osuđen

Srbin na Fejsu veličao četnike. Krenuo u posjet baki u Knin, uhićen je i osuđen

by admin

SRBIN u dobi od 32 godine uhićen je početkom studenog na graničnom prijelazu Bajakovo kada je s djevojkom pošao u posjet baki u Knin. Kako pišu srpski mediji, 32-godišnji Velibor Tripković uhićen je i pritvoren zbog veličanja takozvane Velike Srbije i propale tvorevine Krajine te slavljenja četništva.

Djеvojka jе puštеna, a Tripkovića jе hrvatska policija odvela u policijsku stanicu u Kninu, odaklе jе odvеdеn sucu za prеkršajе. Tanjug javlja da je Tripkoviću izrečena kazna zatvora od 15 dana. Inače, Tripković je na društvenim mrežama često objavljivao zavičajne i patriotske pjesme i fotografije, poput oda četnicima, slavljenja Draže Mihailovića i Ratka Mladića, oružja i zastava takozvane Krajine…

Policija: Priveli smo ga i poslali u zatvor na 15 dana

Policija se prije nekoliko dana oglasila priopćenjem.

“U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje prekršaja iz čl. 5. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 32-godišnjak, koji prebiva na području Srbije, na društvenim mrežama od veljače 2019. godine iz mržnje objavljivao sadržaje koji vrijeđaju nacionalne osjećaje građana Republike Hrvatske i veličaju nepostojeću teritorijalnu tvorevinu (različite fotografije i stihovi) čime je počinio navedeni prekršaj.

Uz optužni prijedlog priveden je na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku gdje mu je određena kazna zatvora u trajanju od 15 dana”, kazali su iz policije.

Related Articles

Ostavite komentar

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Dijeli putem
Copy link