Home » Nevjerovatan bijes trenera nakon što je Real zabio u 92. minuti

Nevjerovatan bijes trenera nakon što je Real zabio u 92. minuti

by admin

Nevjerovatan bijes trenera nakon što je Real zabio u 92. minuti
Bio je ovo treći uzastopni poraz Alavesa i četvrta ligaška utakmica u nizu u kojoj nije pobijedio

Fudbaleri Real Madrida pobijedili su Alaves 1:0 na gostovanju u utakmici 18. kola španskog prvenstva, odigranoj u četvrtak. Madridska ekipa od 54. minute igrala je s igračem manje nakon što je isključen Načo (Nacho), a gol odluke postigao je Lukas Vaskez (Lucas Vazquez) u drugoj minuti sudačkog produžetka utakmice.

Taj gol toliko je razbjesnio Alavesovog trenera Luisa Garsiju (Garcia) da je u ljutnji i očaju počeo razbijati sve što se našlo pred njim. Prvo je nastradao prijenosni frižider, potom je zgrabio jednog od članova stručnog stožera, zatim je bijes iskalio na jakni koju je skinuo sa sebe, a onda i na kapi. Ni tu njegova ljutnja nije završila. Sjeo je u stolicu i počeo je udarati nogom.

Bio je ovo treći uzastopni poraz Alavesa i četvrta ligaška utakmica u nizu u kojoj nije pobijedio. Samo je tri boda udaljen od Celte, koja se nalazi u zoni ispadanja u drugu špansku ligu.

Related Articles

Ostavite komentar

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Dijeli putem
Copy link