Home » Nasmrt izbo mladića (22) nožem u Splitu, uhićene dvije osobe. Otkriven motiv?

Nasmrt izbo mladića (22) nožem u Splitu, uhićene dvije osobe. Otkriven motiv?

by admin

22-GODIŠNJI mladić preminuo je od posljedica ranjavanja nožem u Splitu, priopćila je Policijska uprava splitsko-dalmatinska. Oko 55 minuta poslije ponoći u Ulici Domovinskog rata u Splitu došlo je do naguravanja više osoba, pri čemu je 22-godišnjak uboden nožem.

Ozlijeđeni mladić je hitno prebačen u splitsku bolnicu, ali je u 1:20 preminuo od zadobivenih ozljeda. Policija je privela tri muške osobe koje se dovodi u vezu s navedenim događajem. Policija se jutros oglasila novim priopćenjem.

“Noćas, jedan sat iza ponoći u Splitu, u Ulici Mažuranićevo šetalište, 22-godišnjak je napadnut od strane muškarca koji mu je zadao ubodnu ranu u predjelu prsišta. Ozlijeđeni 22-godišnjak je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u bolnicu gdje je noćas od posljedica zadobivenih ozljeda preminuo.

Odmah po zaprimljenoj dojavi policijski službenici su izišli na mjesto događaja koje su osigurali te su poduzeli radnje pronalaska osoba koje se dovode u vezu s događajem. Obaviještena je zamjenica Županijskog državnog odvjetništva koja je izišla na mjesto događaja i rukovodila očevidom.

U službene prostorije dovedeno je više osoba od kojih su dvije uhićene u svezi ubojstva i nad njima je u tijeku kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja kaznene odgovornosti”, objavila je policija.

Braća se sukobila s mladićem na ulici, najstariji otišao u stan po nož i ubio ga

Kako javlja Slobodna Dalmacija, uhićena su trojica braće, navodno ovisnici o drogi. Napad se dogodio ispred zgrade u kojoj žive.

Prema neslužbenim informacijama, sva trojica su se sukobila s 22-godišnjakom. U jednom trenutku najstariji brat je otišao po nož u stan u kojem žive. Njime je zadao više teških rana mladiću koji im je podlegao. Po dolasku policije se opirao uhićenju. Kada je uveden u službeno vozilo, glavom je udarao u žičanu pregradu u vozilu i urlao na sav glas. 

“Ne znam jesu li i prije nekog napali, ali znaju ulaziti u dućane, pečenjare i kafiće i žicati pare. Nisam vidio da su agresivni. Nisam ništa čuo dok nisu došle Hitna i policija sa sirenama. Tko zna zašto su napali jadnog momka i još njih tri na jednoga”, ispričao je za Slobodnu stanar obližnje zgrade.

Motiv je svađa oko novca?

Sumnja se da je svađa krenula nakon što je 22-godišnjak odbio braći dati novac, no za sada se slučaj ne vodi kao ubojstvo iz koristoljublja, javlja Dalmatinski portal

Željka Radošević, glasnogovornica Policijske uprave splitsko-dalmatinske, dala je izjavu, ali nije htjela komentirati jesu li napadači braća.

“Kao što smo rekli, odmah po saznanju izašli smo na mjesto događaja te smo sve osobe, koje smo povezali s događajem, uhitili i doveli u službene prostorije policije. Dvije osobe su uhićene. Kad bude gotovo istraživanje o osobama koje su uhićene, dat ćemo više informacija”, rekla je. 

Pročelnik Objedinjenog hitnog bolničkog prijema KBC-a Josip Krnić rekao je novinarima da je 22 godišnjak s tešku ubodnom ranom u predjelu desnog prsišta doveden na odjel hitne pomoći bez vitalnih znakova. Pristupili su odmah reanimaciji ali bezuspješno te su nakon 45 minuta proglasili smrtni ishod.

Related Articles

Ostavite komentar

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Dijeli putem
Copy link