Home » Uznemirujuće / Nova sramota u Turskoj: Odbojkašice prevezene u bolnicu nakon napada navijača

Uznemirujuće / Nova sramota u Turskoj: Odbojkašice prevezene u bolnicu nakon napada navijača

by admin

Nevjerovatne scene desile su se tokom i nakon odbojkaške utakmice između turskih klubova Belediye i Nicer Hotel Volleyball, nakon što su domaći navijači napali gostujuće igračice staklenim i plastičnim predmetima, flašama i šoljama.

Navijači Belediyea sa tribina su bacali predmete na teren, te su neke odbojkašice Nicera zadobile ozbiljne posjekotine i napustile dvoranu krvave.

‼️ Bu rezil görüntüler, Voleybol Kadınlar 1. Lig’indeki İmamoğlu Bld. – Nicer Hotel Voleybol maçının sonuna ait.

Kameraya doğru sekerek gelen ve çığlıklar atan sporcunun adı Berfin Aslan. Sahaya gelen yabancı maddelerden birisi bacağını yardı ve 5 dikiş atıldı. pic.twitter.com/Gkit29AH19— Koray Baloğlu (@koraybaloglu) December 13, 2023

Igračice koje su zadobile posjekotine prevezene su direktno u bolnicu, a nova sramota s sportskih terena u Turskoj ponovo je privukla veliku pažnju medija širom svijeta.

10 Aralık’ta Voleybol Kadınlar 1.liginde Adana’da oynan İmamoğlu Belediye – Malatya Nicer Hotel karşılaşmasından sonra Malatya’lı takımın kadın sporculara cam bardak ve şişe fırlatıldı, yaralanan Berfin Arslan’a 5 dikiş atıldı. Futbolda kara gece diye yeri göğü inletenler… pic.twitter.com/iHGu2MYwnT— Filiz Aslan (@SimonettaVspc) December 15, 2023

Incident se dogodio samo nekoliko dana nakon što je Faruk Koca, predsjednik Ankaragučua, ušao na teren nakon utakmice sa Rizesporom i pretukao sudiju Halila Umuta Melera.

U slučaju predsjednika Ankaragučua odmah su izrečene sankcije, pa je Faruk Koca suspendovan na pet godina a klub iz Ankaragučua kažnjen sa 60.000 eura.

Related Articles

Ostavite komentar

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Saznaj više

Privacy & Cookies Policy
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00
Dijeli putem
Copy link