Velikosrpske bošnjačke patriote

Duboka država SDA ne spava ni nakon gubitka budžeta, no čini se da sve više gube razum, pa ili nisu ni svjesni šta više bulazne ili u histeriji postaju toliko neoprezni i nepromišljeni da više i ne kriju za koga sve vrijeme rade.

Naime, dok je u UN-u na pomolu historijsko usvajanje rezolucije o genocidu u Srebrenici koje sponzorišu vodeće civilizacije svijeta, a vlasti u Srbiji i RS čini sve što je u njihovoj moći da pokažu da se nalaze upravo s one druge strane civilizacije, uz otvoreno ignoriranje genocida i omalovažavanje žrtava, Bakirova duboka država oličena u rojfovskim botovskim kanalima i av-avovskim istragama datu situaciju koristi da svoj gnjev i arsenal usmjeri prema Hrvatskoj i Hrvatima.

Naime, najprije su krenuli s pričama da rezolucija treba da umiri Hrvate, kako bi se Čoviću dao Izborni zakon (jer valjda su vodeće sile svijeta ujedinjeno skovale zavjeru samo da bi se isporučio Izborni zakon u BiH), a kada se ispostavilo da to nije bilo dovoljno uvjerljivo, odluku Hrvatske da bude kosponzor rezolucije iskoristili su da danima sručuju drvlje i kamenje na tu državu i njeno rukovodstvo, jer „ne treba nam njihova podrška“, „prvo da se izvine za agresiju i UZP“, itd…

Šta je intencija ovih podvala, posve je jasno: mutiti vodu, pa razvodniti priču o rezoluciji i Bošnjacima otvoriti novi front protiv Hrvata koji s njima dijeli zajednički euroatlantski cilj.

Kome razdor Hrvata i Bošnjaka, čak i u situacijama kad prvi prema drugima pokazuju dobronamjernost, najviše odgovara, ne treba posebno crtati. E sad, rade li to prema nalozima njihovih centara ili su samo glupi, nije ni bitno. Bitne su posljedice.

Doduše, kada uzmemo u obzir da su im politički mentori i savjetnici isti oni KOS-ovski likovi koji su nekoć, za potrebe neprijatelja, uvezli islamski fundamentalizam u redove Armije BiH, imamo i više nego dovoljno razloga da sumnjamo ko su njihovi stvarni nalogodavci. A sve bošnjački patriota do patriote.

Related posts

Detalji pucnjave na Bentbaši: Oduzet gasni pištolj, migrant povrijeđen nožem

“024.ba” saznaje: Tužilaštvo počelo nova saslušanja u predmetu “Dženan Memić”

Tijela turista pronađena u bunaru u Meksiku: Upucani u glavu

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete odustati ako želite. Saznaj više